Workshop

Béton Ciré Pro is gebruiksvriendelijk en het procédé is niet ingewikkeld maar enige ervaring qua verwerking is zeker gewenst. Bij ons is het mogelijk een workshop ‘werken met Béton Ciré Pro’ te volgen.  De workshop is geschikt voor de handige doe-het-zelver (wij raden aan met een klein oppervlak/project te starten) maar vooral ook voor professionals die hun vakgebied willen uitbreiden.

De workshop wordt doorgaans gegeven op de dinsdag, woensdag of donderdagavond van 19.00 tot ca. 22.00 . Kijkt u svp in het overzicht voor de eerstvolgende data.

De kosten voor de workshop bedragen €85 per persoon (incl. btw en materialen). Workshop deelnemers krijgen op hun eerste bestelling Béton Ciré Pro een extra korting.

Mocht u met minimaal 4 deelnemers zijn dan kunnen wij altijd een aparte workshop op een gewenst tijdstip afspreken.

Als u wilt deelnemen aan een van de workshops kunt u bellen of een email sturen naar info@betoncire.nl met uw naam en telefoonnummer. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de datum en uw inschrijving te bevestigen. De workshops vinden doorgang vanaf 4 deelnemers.

Eerstvolgende data workshops.

 • dinsdag 28 november 2017 19.00 – 22.00 (VOL)
  workshop te Amsterdam.
 • dinsdag 12 december 2017 19.00 – 22.00
  workshop te Amsterdam.
 • dinsdag 9 januari 2018  2017 19.00 – 22.00
  workshop te Amsterdam.
 • dinsdag 30 januari 2018 2017 19.00 – 22.00
  workshop te Amsterdam.

Met onze gedegen workshop proberen we de deelnemers zo goed mogelijk te informeren over alle aspecten van Béton Ciré Pro. In de workshop wordt behalve de benodigde theorie over voorbereiding, ondergronden en procédé ook in de praktijk het proces van het aanmaken van het product, het opbrengen in verschillende lagen en het afwerken van het cementstuc behandeld. U krijgt na afloop van de workshop een uitgebreide handleiding mee waarin alle informatie en tips voor een goede verwerking zijn terug te vinden.