Bijzondere wand- en vloerafwerking

Workshop

Béton Ciré Pro is gebruiksvriendelijk en het procédé is niet ingewikkeld maar enige ervaring qua verwerking is zeker gewenst. Bij ons is het mogelijk een workshop ‘werken met Béton Ciré Pro’ te volgen.  Deze workshop is geschikt voor de handige doe-het-zelver (wij raden aan een klein oppervlak/project) en professionals die hun vakgebied willen uitbreiden.

Met onze gedegen workshop proberen we de deelnemers zo goed mogelijk te informeren over alle aspecten van Béton Ciré Pro. In de workshop wordt behalve de benodigde theorie over voorbereiding, ondergronden en procédé ook in de praktijk het proces van het aanmaken van het product, het opbrengen in verschillende lagen en het afwerken van het cementstuc behandeld. U krijgt na afloop van de workshop een uitgebreide handleiding mee waarin alle informatie en tips voor een goede verwerking zijn terug te vinden.

 

Waar en wanneer?

De workshops worden gegeven op de Schaafstraat 26 C te Amsterdam op

 de dinsdag van 19.00 tot ca 22.00

De kosten voor de workshop bedragen €85 per persoon (incl. btw en materialen).

Workshop deelnemers krijgen op hun eerste bestelling Béton Ciré Pro een extra korting. Mocht u met minimaal 4 deelnemers zijn dan kunnen wij altijd een aparte workshop op een gewenst tijdstip afspreken.

Data

Op de volgende data vinden de eerstvolgende workshops béton ciré Pro plaats.

  • vrijdagmiddag 9 april 2024
  • dinsdag 7 mei 2024
  • dinsdag 28 mei 2024

Mocht u met minimaal 4 personen op een alternatieve dag een workshop willen dan behoort dat tot de mogelijkheden.

Inschrijven voor een workshop kan door een mail te sturen naar info@betoncire.nl